Solsegel för din uteplats

solsegel altan​Ett solsegel kan du sätta upp ute på din uteplats. Du kan ha ett solsegel för altanen, eller för terrassen eller en på din balkong. Ett solsegel är bra skydd för både sol och regn. Detta kallas ibland även för taksegel. Det är som ett stort stycke tyg, som ser ut som ett slags segel, därav namnet på det. 

Med ett solsegel får du perfekt skugga om det är varma, soliga dagar. Det skyddar dig även om det skulle vara så att det börjar regna. Solseglen kan komma i olika storlekar och former och du kan variera det som du vill. Materialet i duken är hållbart och tål både regn och sol.

Taksegel är en bra investering

Solsegel altan är bra att satsa på om du vill ha ett rejält solskydd. Det täcker bättre än vad ett parasoll gör och ger blir mer som ett tak ovanför ert huvud. Du kan montera och anpassa ditt solsegel på en mängd olika sätt så att den kan passa på den uteplats som du vill ha den på. 

Du kan montera solseglet att sitta fast på en plats, och det ger dig ett extra uterum med tak. Se till att montera ner det när du åker bort flera veckor bara, för att skydda det! Om du vill ha ett skräddarsytt taksegel, som är måttanpassat, så kan du få det hos Designsegel. De tillverkar solsegel i hög kvalitet och du får ditt solsegel precis så som du vill ha det från dem.